Friday, 15 February 2013

Sayu

Sayunya hati ini bila meninggalkanmu~~ wakakaka xD sebenarnya entry ni tentang seorang adik yang sedih dan sayu bila meninggalkan kakaknya ! :'/ gile sape tak sedih kan x'D oke la ok semalam malam aku and mak aku bapak aku serta adek aku pi hantar akak aku LALA kat stesen bas JB sebelum pergi kiteorang singgah kedai jap makan then terus gi stesen bas dalam pukul 10 tu bas yang kakak aku naik tu sampai kiteorang pon siap-II la nak tolong angkatkan bag then akak aku pon naik bas tu sebelum bas tu gerak aku pi la dekat dengan cermin akak aku duduk babai dekat dia cakap-II katg die ejek die nak tau tak sebelum die naik bas tu kiteorang kan salam aku dah nampak dah akak aku mengalirkan beberapa permata yang ade di matanya cewah ayat aku biase jekla sebab sebelum ni memang macam tu aku tak pernah sedih pon sebelum ni die nak balik UNIMAP, mase die kat dalam bas tu aku kat luar buat muka nangis *ejek die * die ketawa jek then tetiba abah kata *dah jom balik* mak aku cakap *tak nak tunggu bas die gerak * abah kata nak buat cemna ramai orang nak parking keta. Then kiteoran pon babai kat lala sepanajng jalan nak pegi kat keta aku babai die walaupon die tak nampak sedih kot mase tu :'/

No comments:

Post a Comment