Wednesday, 17 July 2013

Nur Athirah Fitri :)

Sedap kan nama tu heeee dia ni kawan aku :) dia baik peramah comel cantik putih macam albino lesung pipit ade gigi yang menarik die baikkkkkkk sangat aku start kawan dengan die tahun ni xD sebenarnya sejak form1 aku nak kawan dengan die tapi tengok dari jauh jeklah form 2 die dah pindah form 4 die pindah sini balik kiteorang rapat pun sejak pergi MIJ9 tu. Tiegha ni kadang-II buat aku lagi semangat tiegha ni gangster wuuu jangan ah bagi die gigit orang sakit weyh aku 2 kali kena dah la gigi die tu mengancam pehh tajam pulak tu. Kat sekolah kiteorang jarang rapat jarang jumpa die kelas lain aku kelas lain wuuuuuuu rasa macam menyesal aku tak tolak tawaran masuk kelas yakin -_- hm korang tengok la muka die.

No comments:

Post a Comment